Regions Partner

Til udvidelse af ABSI søger vi lokale Regions Partnere i områder på Sjælland, Fyn, Jylland, Sverige og Norge. Regions Partnere i absi har kreativitet, købmandsskab og ikke mindst evnen og lysten til, at se nye muligheder for at løse kunders behov.

Selvstændig virksomhed med solidt bagland

Som ABSI Regions Partner er man en del af en virksomhed, der har fokus på at øge samhandlen mellem små og mellemstore virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Letland.

 

Primære opgaver

  • Erhvervelse af momsregistrerede virksomheder i aftalt område
  • Key account management i henhold til eksisterende medlemmer

 

ABSI regioner

  • Storkøbenhavn – Optaget
  • Sjælland udenfor Storkøbenhavn – P.t. ledig
  • Fyn – Optaget
  • Øst – Nordjylland (8000-9999) – Optaget
  • Vest – Sønderjylland (6000-7999) – Venteliste
  • Sverige – Reserveret
  • Norge – Reserveret

 

Den succesfulde Regions Partner i ABSI
Vi søger Regions Partnere med kreativ og konstruktiv tankegang, samt øje for nye muligheder til at løse kundernes behov. Det er vigtigt at besidde købmandsskab, være udadvendt, tillidsvækkende og have lyst til, at skabe resultater til fælles glæde. Karaktermæssigt er man selvstarter, individualist, vedholdende og ikke mindst SÆLGER, når man vælger at søge som ABSI Regions Partner.

 

ABSI
ABSI er et Handelsfællesskab der muliggør, at medlemsvirksomhederne kan betale sine omkostninger og investeringer med egne varer og/eller serviceydelser. De fleste virksomheder kan se fordelen i at udnytte ledig kapacitet til at helt eller delvist betale sine omkostninger.

 

Kontakt og ansøgning
Ved spørgsmål og ansøgning kontaktes Jesper Dannemarre på telefon 2616 7837 eller e-mail: jdm@absi.dk


Skal vi sammen styrke ABSI Handelsfællesskabet?


Organiseret modkøb (Barter) stammer fra Schweiz, hvor man i 1934 startede virksomheden WIR, der i dag har over 65.000 virksomheder som medlemmer. ABSI har eksisteret i Danmark siden 2003, og konceptet er udarbejdet i samarbejde med Revisionsfirmaet Deloitte og naturligvis SKAT. ABSI var den tredje virksomhed i verden, der introducerede et betalingskort til multilateral modkøbshandel og tilbyder i dag både digital- og mobilbetaling som supplement. I 2017 består ABSI af over 800 virksomheder og ca. 10.000 gavekortholdere – sammen styrker vi små og mellemstore virksomheder.